fbpx

LEADERSHIP CLUB

HEALTH & HAPPINEZZ LEADERSHIP CLUB is een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die actief zijn op het ruime vlak van geluk en gezondheid en die leiderschap als belangrijke kernwaarde vooropstellen en leiderschap willen ontwikkelen, demonstreren en faciliteren voor zichzelf en de leden van het netwerk.

HEALTH & HAPPINEZZ LEADERSHIP Club brengt ondernemers samen in een omgeving en kader dat persoonlijke en zakelijke groei faciliteert en stimuleert. We werken steeds in de veiligheid van kleine en besloten groepen.

De leden van de Leadership Club komen elke maand een half dagdeel samen om expertise uit te wisselen en te groeien in hun rol als bedrijfsleider én mens. Deze bijeenkomsten worden gemodereerd en geleid door de oprichter van Health & Happinezz, een ervaren coach en consultant. De leden weten dat ze in een sfeer van vertrouwelijkheid kunnen spreken en open kunnen communiceren..

We helpen onze leden om meer zichtbaarheid te creëren, hen als experten te positioneren, duurzame groei te realiseren en samenwerking te initiëren.

Interesse om lid te worden? info@health-happinezz.be

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram