fbpx

REVIEW: FOREVER FOCUS

Een eerlijke review schrijven over een product dat Health & Happinezz aanbeveelt en er ook iets aan verdient … het klinkt misschien als een tegenstrijdig gegeven maar hey, here we go!

Ik heb m’n hele leven al last van een gebrek aan focus, concentratie en aandacht. Positief verwoord heb ik de gave om te dagdromen en in gedachten te verzinken. Ik heb tot voor kort nooit ervaren wat het betekent om een volledige dag met focus en aandacht door te brengen.

Mediteren en yoga helpen. Sowieso. Te vaak verdween het effect wel gedurende de dag en voelde ik de aapjes in mijn hoofd weer heen en weer slingeren tot ik er knettergek van werd.

Toen Forever hun nieuwste paradepaardje “Forever Focus” lanceerde, ben ik dit niet onmiddellijk gaan uittesten. Het was op één van de seminars van Ilse Jaques (www.ilsejaques.be) dat ik me voorgenomen had om voor mezelf meer focus en aandacht te creëren en zowel op vlak van voeding, geest en lichaam een aantal keuzes heb gemaakt.

Forever Focus is een heel bijzonder supplement! De unieke mix van de ingrediënten Bocapa, Ginko, Zink, Panthotheenzuur, Cognizin®, Vitamine B6 en Vitamine B12 maken Forever Focus een supplement voor iedereen die in het dagelijks leven scherp wil blijven op de belangrijkste taken en de leiding over zijn dag wil nemen.

Resultaat? Ik zal waarschijnlijk nooit de meest geconcentreerde ondernemer zijn op deze prachtige planeet. Gezien ik op dit vlak voor enorme uitdagingen sta, ben ik wel in een uitstekende positie om te voelen of Forever Focus echt werkt. Op de dagen waarop ik de Focus heb ingenomen (’s morgens) merkte ik een heel duidelijk verschil. Ik ben op één dag vaak met verschillende projecten bezig. Ik heb kunnen ervaren dat ik er beter in slaagde om prioriteiten te stellen, rustiger kon werken (ondanks de vele to-do’s) en op het einde van de dag geestelijk nog fitter was.

Make better choices!

Youri G., H&H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram