fbpx

ZALIG SLAPEN MET MAGNESIUM

Recent las ik dat onderzoeken een aanzienlijke stijging in slaapproblemen hadden geconstateerd bij de Belgische bevolking. In 2020 werd er een forse stijging in verkoop van slaapmiddelen genoteerd, zowel producten die vrij verkrijgbaar zijn of op voorschrift.

Het afgelopen jaar heb ik ook ettelijke uren wakker gelegen. Sedert “C” haar intrede heeft gedaan en de samenleving zowat plat heeft gelegd, voelde ik m’n slaapkwaliteit snel achteruitgaan. Als ik alles optel, kom ik waarschijnlijk aan een maand minder slaap in 2020.

Sedert een week neem ik ’s morgens en ’s avonds twee capsules Magnesium Quatro 900 van producent Be-Life (verkrijgbaar online en bij apothekers).

Resultaat? Overdag voel ik me veel rustiger en ’s nachts slaap ik veel dieper. En dat scheelt een pak in levenskwaliteit!

Is het zo simpel? Ja :-).

Waarschijnlijk neem ik dit product goed op omdat ik al jaren Aloë Vera drink.

In een ander artikel beschrijf ik uitvoeriger welke heilzame werking het drinken van Aloë Vera heeft. Eén van de belangrijkste eigenschappen is het positief effect op de werking van maag en darmen, waardoor ingenomen voedingsstoffen sneller en beter worden opgenomen.

Make better choices!

Youri G., H&H

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram