OOK ZAAKVOERDER H&H HELPT JOU NU!

Meer dan ooit …

Ik houd mij strikt aan de regels van de overheid en heb mij sedert 17.03.2020 thuis ingebunkerd.  Na enkele dagen voel ik wat dit isolement met mezelf zal doen als ik geen actie onderneem: wegvallen van structuur, vervreemding van mezelf en anderen, gevoelens van machteloosheid, onzekerheid, hogere stress, eenzaamheid, …

Gelukkig zie ik overal op social media duizenden tips en creatieve manieren opduiken om de gevolgen van dit isolement in te dijken en voel ik me niet gehaast om ook in allerijl een online aanbod te creëren.

We zijn gelukkig verbonden met elkaar door de technologie en dat kunnen we alleen maar toejuichen. 

Maar misschien loop je tegen zaken aan die je liever bespreekt met een hulpverlener of coach en heb je nood aan een professional, die jou door deze periode helpt loodsen.

Meer dan ooit sta ik klaar voor jou!

Aanbod

Ik heb jaren gewerkt met slachtoffers van traumatische gebeurtenissen en heb mensen doorheen extreem zware situaties helpen loodsen.

De corona crisis zal iedereen op een andere manier beïnvloeden en ook zal jij er anders mee omgaan dat jouw partner, collega, vriend of vriendin, …

Wil je emotionele ondersteuning tijdens de komende weken?

Contacteer mij dan snel voor een verkennend gesprek via chat, telefoon, whatsapp of skype.

Ik bied een betaalbaar traject aan waarin we wekelijks een gesprek inplannen en elkaar om de twee dagen kort horen via de manier die jij verkiest.

Face-to-face gesprekken kunnen voorlopig niet … onderschat zeker de kracht niet van andere middelen die we kunnen gebruiken!

Warme groet,

Youri Gesquiere, zaakvoerder Health & Happinezz

0473 67 65 72 | coach@yourigesquiere.be

Author: info@b-fair.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *