fbpx

UNWIND YOUR MIND

Expert in het ontwarren van knopen. Met een heel pak ervaring is Sara Decoopman jouw aanspreekpunt voor vragen die te maken hebben met body en mind! Sara is psychotherapeute en kiest resoluut voor een holistische aanpak en visie en bied aan ook een uitgebreid aanbod aan. Voor elke individuele vraag maakt zij aan het begin van de coaching een ‘fitmind’-pad op.

Sara hecht veel belang aan de verbinding tussen lichaam en geest. Als we lichamelijke klachten hebben zullen deze vaak ook emotioneel doorwegen. Maar ook omgekeerd, emotionele problemen kunnen er ook voor zorgen dat we lichamelijke klachten ervaren.

Sara heeft een aantal unieke trajecten ontwikkeld. We sommen ze héél graag even voor jou op!

  • Stress less
  • Feel free from anxiety
  • From blue to the real you
  • From low energy to vitality
  • Hartcoherentie training
  • Personal Fitmind pad

Daarnaast organiseert Sara regelmatig workshops en retreats en helpt ze jou ook graag door haar kennis te delen op haar blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram