fbpx

Yoga Studio Elidi

Hilde Segaert is verpleegkundige en master in management en beleid in de gezondheidszorg. Ze is gepassioneerd door Yoga en heeft haar yogalerarenopleiding gevolgd bij de West-Vlaamse Yogaschool Trikon. Daarnaast heeft Hilde ook een opleiding Mindfulness (bezielde en waarachtige communicatie op het werk) genoten in IPSOC te Kortrijk.

Intussen heeft zij Studio Elidi opgericht.

Yoga is ontstaan in India en betekent letterlijk verbinden. Door middel van onze ademhaling, fysieke houdingen en mentale technieken, kunnen we lichaam en geest met elkaar verbinden.

Yoga is meer dan de fysieke houdingen. Voor wie op zoek is naar een duurzame manier om beter met stress om te gaan, meer energie, betere slaap en meer innerlijke rust, is Yoga één van de krachtigste elementen .

Hilde heeft zelf een weg afgelegd naar het ontdekken wie ze echt is en waar ze 100% energie uit put. Ze helpt ondernemers om meer innerlijke kracht, rust, energie, balans en verbinding met zichzelf te creëren. Dit doet ze door het uitbalanceren van de energiecentra (chakra’s).

Studio Elidi

Studio Elidi is on-the-move. Je kan Studio Elidi op verplaatsing aantreffen in de vorm van groepslessen. Als ondernemer of werknemer kan je ook baat hebben bij een individueel traject, waarbij je samen met Hilde specifieke doelen kan bepalen om rond te werken. Hilde werkt steeds met een beperkt aantal individuele klanten om kwaliteit te kunnen garanderen en jou in alle rust te kunnen helpen.

De yogalessen zijn opgebouwd uit opwarmingsoefeningen (goed voor spieren en gewrichten), yogahoudingen (waarbij individueel rekening wordt gehouden met het kunnen; samen worden grenzen verlegd wat heilzaam werkt op het innerlijke ik) en een deugddoende meditatie/bodyscan.

Contact: Hilde Segaert | 0492 17 32 02 | hilde.segaert@hotmail.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram