SBS Skill Builders

Talentmobiliteit: aan het roer van je loopbaan

Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan. Het doel? Meer loopbaanzekerheid en werkgeluk.

Werkzekerheid verdwijnt

De kans dat je 30 jaar lang dezelfde job zal doen, is vandaag quasi onbestaande. Jobs verdwijnen en veranderen in sneltempo, werkzekerheid staat onder druk.

Bovendien worden loopbanen langer en wil je een job waarin je je goed voelt. Vandaag én binnen enkele jaren.

Zet de stap naar loopbaanzekerheid

Als jij je talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, dan neem je zelf het roer van je loopbaan in handen. Je groeit door in de richting die jij wil, binnen of buiten je huidige organisatie. Dat is loopbaanzekerheid.

Jouw carrière lang willen we daar mee onze schouders onder zetten. De reden? Als jouw talent de plaats krijgt die het verdient, dan verandert dat je leven en straal je dat uit rondom jou. Daar doen we het voor! 

Waarom wij?

1. Kijk naar het grotere plaatje
Je wil niet enkel een job, maar werk dat aansluit bij je waarden, je ambities en je levensfase. Zodat je gelukkig bent, ook in je job. Wij denken daarin graag met jou mee.

2. Reken op passie en ervaring
Onze coaches werken vanuit passie voor mensen. Ze hebben een goed beeld van de arbeidsmarkt, krijgen een intensieve opleiding en wisselen voortdurend kennis en ervaring uit. Het zijn dus echte loopbaanspecialisten.

3. Boek sneller resultaat
Met een uitgebreid team, heel uiteenlopende specialisaties en tal van locaties vinden we snel de oplossing voor jouw uitdaging. ‘Klant- en resultaatgedrevenheid’ is één van onze kernwaarden en dat zal je merken.

http://www.skillbuilders.be

Author: info@b-fair.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *