fbpx

BE WO-MEN

By Caroline Mervielde

Caroline Mervielde is een gediplomeerd personal trainer, all-round docent en mental coach. Ze is een veelgevraagde presenter op verschillende hooggewaardeerde groepsfitness conventies wereldwijd. Vooral haar krachtige bewegingen en haar dynamische en empowerende manier van lesgeven typeren haar.

Caroline gaat vanuit diverse invalshoeken aan de slag met de waarde van sport en bewegen. Door te bewegen werk je aan je gezondheid. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook emotioneel en mentaal. Hierdoor kan je beter omgaan met de uitdagingen van het leven, zowel privé als professioneel.

http://www.be-women.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram