fbpx

Ikzoekhulp.be

We worden in ons leven allemaal wel eens geconfronteerd met problemen die we liever of beter bespreken met een professionele gesprekspartner. Vragen rond opvoeding, seksualiteit, loopbaan, neerslachtigheid, stress, angst, echtscheiding, rouw en verlies, persoonlijke groei, … ze zijn inherent verbonden aan mens-zijn.

Ben je op zoek naar een psycholoog, psychotherapeut, orthopedagoog, sexuoloog, bemiddelaar, counselor of coach, … dan is de website ikzoekhulp.be dé plaats om op zoek te gaan naar professionele hulp op het ruimere vlak van geestelijke gezondheidszorg.

De website heeft een handige zoekfunctie die jou toelaat te zoeken op regio, klacht, beroep, opleiding, soort therapie, …

Je vindt er ook verschillende vormen van hulp:

  • begeleiding voor individuen, koppels en gezinnen,
  • groepsactiviteiten (praatgroepen, schrijfgroepen, …),
  • workshops en lezingen, 
  • boekentips,
  • blogs.

Sonja Delbeecke van Dialoog Ieper is de drijvende kracht achter het initiatief. Zij kan terugblikken op meer dan twintig jaar professionele ervaring als coach, therapeute en bemiddelaar en geeft ook vorming aan professionals.

Sonja Delbeecke
Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram