fbpx

De kracht van Aloë!

PUURHEID EN KWALITEIT

Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt! Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.


UITSTEKENDE AANVULLING

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer dagelijks van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

EIGEN PLANTAGES

Alle aloë vera gel die wordt gebruikt is afkomstig van Forever’s eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de gel na de oogst direct verwerkt. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De gel wordt verpakt in verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal. Alle stappen van het productieproces worden gemonitord: from plant, to product, to you!

Klik hier voor de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram