Hakuna Matata!

Zeven dagen geleden nam mijn leven een heel bijzondere wending en bruis ik van geluk en energie :-). Het droomscenario dat ik in gedachten duizend keren heb geschreven en waar ik altijd ben in blijven geloven, is plots en heel onverwacht werkelijkheid geworden.

Vandaag laat ik Health & Happinezz heel bewust los op de wereld met een duidelijke missie én met de overtuiging dat ook jij jouw leven naar een hoger niveau kan tillen.

Ik wil jou helpen om meer geluk, gezondheid en energie te ervaren op alle terreinen van jouw leven. Ik wil je aanmoedigen om je hoogste idealen na te streven, keuzes te maken die jou gelukkiger maken en beter te leren omgaan met de problemen die je op je pad tegenkomt.

Ik wil je vooral de hoop en het perspectief bieden dat je je lat best hoog mag leggen. Eens je er bent, wil je er nooit meer weg!

Zoek die job die je voldoening geeft. Ga voor die ene partner die jij fascinerender vindt dan de meest adembenemende wereldreis en die geluk vindt in de gedachte jou straks terug te zien en je stem te horen. Werk aan je mindset en je conditie. Neem de tijd om dingen te ondernemen waarvan je energie krijgt en geeft nooit op. Werk aan jezelf en ontwikkel je talenten en zet ze in zodat anderen er baat bij hebben.

Hakuna Matata … minder zorgen. Met de juiste persoon aan jouw zijde zijn ze er misschien nog maar wat ziet de wereld er plots zoveel mooier uit. Blijf geloven dat iemand ervan droomt om jou te ontmoeten en samen met jou aan een ongelofelijk mooi en puur avontuur wil beginnen.

Geef nooit op. Bepaal voor jezelf heel helder wie en wat je nodig hebt om te stralen in dit leven en jouw energie te kunnen doorgeven aan anderen. Jouw geluk ligt binnen handbereik … een simpele beweging naar links of rechts kan het verschil maken 🙂

Hakuna Matata zal voor mij voor eeuwig symbool staan voor voor de meest indrukwekkende ontmoeting in mijn leven en de dag dat geluk zichtbaar, hoorbaar, voelbaar en tastbaar werd op een manier die alle verwachtingen overtreft. Lies is more 😉

Author: info@b-fair.be